Over Ons

Ontkalk water voor elk huishouden

Ontkalksnel.nl is gevestigd in Sint Annaparochie. Hier worden alle orders opgenomen, klaargemaakt en installaties voorbereid. Ontkalksnel.nl is een kleine onderneming gestart door twee enthousiaste ondernemers. Het is u waarschijnlijk wel opgevallen, het laten installeren van een waterontharder is op zijn minst gezegd een flinke investering. Ontkalksnel.nl speelt hierop in, wij proberen namelijk ontkalkt water voor elk huishouden een mogelijkheid te maken!

Ontkalksnel.nl staat voor u klaar

U vraagt zich af, hoe krijgt Ontkalksnel.nl dit voor u als consument voor elkaar in tegenstelling tot haar concurrenten? Het antwoord daarop is vrij simpel. Ontkalksnel.nl ontwijkt de onnodige kosten om de prijs voor u laag te houden. Hieronder vatten wij samen hoe wij dit mogelijk maken voor onze klanten:

Een groot pand is in onze ogen niet nodig, wij werken enkel met een opslag en een kleine showroom in de plaatselijke bouwmarkt.
Wij hebben geen wagenpark, alleen onze eigen bedrijfswagen.
Geen personeel of tussenpersonen zorgt voor lagere kosten.

Jort Kemker

”Het adviseren op gebied van duurzame technieken in huishoudens is wat ik graag doe en waar ik mij volledig op focus”

Niels Hoekstra

”Zacht water moet voor elk huishouden realistisch zijn en dat leveren we dagelijks. Zacht water voor een zacht prijsje. Daar doen we het voor!”

Ervaringen van klanten

Elke review zorgt voor ontwikkeling en verbetering van onze bedrijfsvoering. Wij danken al onze klanten voor al de nuttige feedback!

Fam. Jacké
Leeuwarden
Read More
Snelle levering. Goede prijs kwaliteit verhouding. Gewenst resultaat. Vriendelijk personeel.
G. Hoekstra
G. Hoekstra
Sint Annaparochie
Read More
Ontkalksnel.nl is een jong dynamisch team die rekening houdende met mijn wensen een prima product hebben geleverd wat doet wat mij is beloofd. Goede kwaliteit voor een fijne prijs en absoluut een aanrader.
Fam. Welles
Fam. Welles
Groningen
Read More
Zeer tevreden met geplaatste ontharder. Geen kalkaanslag meer in huis. Goede service door vakkundig personeel. Zeer onder de indruk van Ontkalksnel.nl
Fam. Postma
Fam. Postma
Heerenveen
Read More
Adviesgesprek aan huis was erg informatief. Al mijn vragen beantwoord en beloftes nagekomen. Snelle en vakkundige levering, zeker een aanrader als je interesse hebt in een waterontharder.
K. de Vries
K. de Vries
Drachten
Read More
Ik ben via het internet bij deze partij terecht gekomen. Na telefonisch contact gelijk een afspraak ingeplant en een week later geplaatst. Helaas was het model dat ik gekozen had uitverkocht, goed opgelost met een groter model voor dezelfde prijs! Super tevreden met het resultaat, zeker een aanrader.
Previous
Next