OS-2500

Waterontharder

Een compacte en krachtige waterontharder. Het apparaat zorgt voor een 100% kalkvrij huishouden, gelijk na installatie. Door de efficiënte opbouw van de waterontharder is deze op vrijwel elke situatie te plaatsen.

€ 795,-

Inclusief installatie vanaf € 1045,-

Bezichtiging en gratis watertest

Wij voorzien onze klanten van een gratis watertest ter plaatse. Nadat de situatie duidelijk is, de waterhardheid is gemeten en het waterverbruik aangetoond kunnen wij een offerte maken. Je ontvangt vrijblijvend van ons een offerte op maat. 

Specificaties OS-3200

Personen per huishouden:

Capaciteit bij 10°dH: 

Nominale doorstroom: 

Max. zoutvoorraad:

Zoutverbruik per regeneratie: 

Regeneratieduur: 

Harsinhoud: 

Stroomverbruik: 

L x B x H in cm:

 1-4

2500 liter

1,0 m3 / uur

25 kg

1,28 kg

30 minuten

8 liter

3 watt

46 x 22 x 65

Ervaringen van klanten

Elke review zorgt voor ontwikkeling en verbetering van onze bedrijfsvoering. Wij danken al onze klanten voor al de nuttige feedback!

Fam. Jacké
Leeuwarden
Read More
Snelle levering. Goede prijs kwaliteit verhouding. Gewenst resultaat. Vriendelijk personeel.
G. Hoekstra
G. Hoekstra
Sint Annaparochie
Read More
Ontkalksnel.nl is een jong dynamisch team die rekening houdende met mijn wensen een prima product hebben geleverd wat doet wat mij is beloofd. Goede kwaliteit voor een fijne prijs en absoluut een aanrader.
Fam. Welles
Fam. Welles
Groningen
Read More
Zeer tevreden met geplaatste ontharder. Geen kalkaanslag meer in huis. Goede service door vakkundig personeel. Zeer onder de indruk van Ontkalksnel.nl
Fam. Postma
Fam. Postma
Heerenveen
Read More
Adviesgesprek aan huis was erg informatief. Al mijn vragen beantwoord en beloftes nagekomen. Snelle en vakkundige levering, zeker een aanrader als je interesse hebt in een waterontharder.
K. de Vries
K. de Vries
Drachten
Read More
Ik ben via het internet bij deze partij terecht gekomen. Na telefonisch contact gelijk een afspraak ingeplant en een week later geplaatst. Helaas was het model dat ik gekozen had uitverkocht, goed opgelost met een groter model voor dezelfde prijs! Super tevreden met het resultaat, zeker een aanrader.
Previous
Next